Mladší dorostenky

1. liga mladších dorostenek 23/24 21. kolo
neděle
28. 04.
14:00
DHK Baník Most A
Sokol Písek
1. liga mladších dorostenek 23/24 22. kolo
neděle
05. 05.
14:00
DHK Baník Most A
1. SC Bohumín 98

O týmu

Družstvo tvoří hráčky ročníku 2005 a 2006, tým A nastupuje v 1. lize mladších dorostenek a tým B v 2. lize mladších dorostenek Čechy. Tréninkovou skupinu tvoří 28 hráček.

Hráčky

Agáta Špuláková
Brankářka
K házené jsem se dostala přes známou. Hraju již 11 let, z toho 5 let chytám. Jako malou mě ten sport moc nezaujal, ale jsem ráda, že jsem u toho zůstala.
2
2
Julie Burešová
Spojka
3
3
Daniela Hamalová
Křídlo
4
4
Adéla Brabcová
Spojka
Za to, že hraji házenou, jsem vděčná své mamce, která mě k ní přivedla a stala se i mou trenérkou. Házenou hraji 8 let, úplné začátky jsem prožila v Jindřichově Hradci, poté jsem přestoupila do Žirovnice, kde jsem hrála 5 let a posledním rokem hostovala v Třeboni. S příchodem střední školy jsem dostala nabídku do Mostu, které si moc vážím a té jsem také využila. Házenou mám opravdu moc ráda, je to sport, který mě naplňuje, je v něm spousta emocí a neuvěřitelných zážitků, z pouhého koníčku se za krátký čas stala srdeční záležitost.
6
6
Julie Kubátová
Brankářka
12
12
Karolína Mocková
Pravé křídlo
Ve druhé třídě jsem chodila na sportovní hry, kde jsem dostala přihlášku na házenou od pana trenéra Hanuse. V té době jsem chodila do tanečního kroužku a současně jsem tedy začala hrát házenou. Tancovat jsem přestala, protože k házené jsem měla blíž. Hrál ji už můj děda, mamka a v té době i bratr. Jsem ráda, že jsem tak udělala. Na házené mám spoustu kamarádek a s nimi také skvělé zážitky.
15
15
Alena Vránová
Levé křídlo
Házenou hraji 7 let, z toho 4 roky jsem hrála za Chomutov. Začínala jsem na křídle, postupem času jsem se dostala na rok do pivota a teď zase hraji na křídle.
17
17
Justýna Janderová
Spojka
19
19
Anna Chudinová
Spojka
23
23
Natálie Valoušková
Spojka
36
36
Anna Chaloupková
Spojka
Házenou dělám od 8 let začala jsem hrát na Meziboří, ale dostala jsem možnost hrát za Most, takže jsem přešla a hraju tu do teď. S házenou už bych skončit nemohla kvůli lidem, co tu nám a celkově kvůli tomu jak ji mám ráda.
40
40
Anna Marková
Spojka
42
42
Kateřina Boříková
Pivot
48
48
Tereza Buriánková
Křídlo
60
60
Adéla Pejšová
Pivot
Házenou hraji už 3 roky. K házené jsem se dostala díky jedné kamarádce. Před házenou jsme dělala plavání, ale to mě tolik nebavilo. Když jsem přišla na házenou, byla jsem velmi překvapená. Tréninky mě hned začaly bavit a do sportu jsem se zamilovala. Už od začátku hraji na postu pivota. Díky házené jsem potkala spoustu nových lidí a jsem za to velice ráda.
64
64
Tereza Pazderová
Spojka
Ve třetí třídě jsem chodila hrát miniházenou za školu a moc mě to bavilo. V tu dobu jsem plavala a neuvažovala o změnění kroužku. Na házenou jsem se přesto přihlásila v devíti letech, protože ji hrála už nějakou dobu sestra. Od té chvíle jsem poznala spoustu fajn lidí a jsem neskutečné ráda, že jsem se k tomuto sportu dostala a mám příležitost hrát za Mělník i za Most ve starší kategorii.
66
66
Anna Bechyňská
Spojka
Házenou hraji už 8 let. Dostala jsem se k ní v první třídě na 7. základní škole, kde jsme chodili hrát házenou pro zábavu do haly. Začalo mě to dost bavit, tak jsem začala hrát házenou jako koníček. Jsem ráda, že jsem začala hrát házenou, protože jsem se díky tomu nejen seznámila se všemi kamarádkami, ale také jsem s nimi prožila všechny naše úspěchy.
69
69
Eliška Řádová
Spojka
Házenou hraju už 8 let. Dostala jsem se k ní přes míčové hry ve školce. Jsem neskutečně ráda, že jsem začala hrát zrovna házenou, protože mi dala tolik herních zkušeností, ale hlavně mi pomohla najít nové kamarádky, se kterýma prožívám nezapomenutelné úspěchy a zážitky.
73
73
Viktorie Broďáni
Spojka
K házené jsem se dostala díky rodině. Hraju ji už od 8 let a jsem za to neskutečně ráda že jsem začala dělat tenhle sport. Začala jsem v minižákyních a na školních ligách. Postupem času se dostala až do dorostu a jsem vděčná lidem kteří mi pomohli. Hlavně jedno velký děkuji svým spoluhráčkám a trenérům.
78
78
Nikola Licková
Pivot
Z házenou jsem začínala ve 3.-4. třídě. K házené mne dovedla mamka, protože házenou hrála taky. Před házenou jsem vystřídala dost sportů, ale ani u jednoho jsem nějak dlouho nevydržela. Přišla jsem na první trénink a hned mě to okouzlilo a baví mě to do teď, jsem ráda, že házenou hraju, dost mne to naplňuje, je to součástí mého života a poznala jsem tady fajn holky a spoustu kamarádek. Jsem moc ráda, že můžu hrát zrovna za Most, přijde mi, že házená je tu úplně na jiné úrovni než někde jinde v republice.
82
82
Kristýna Balínová
Křídlo
83
83
Adriana Kvačková
Pivot
98
98
Jiří Tancoš
Trenér
100
100
Ondřej Václavek
Asistent trenéra
101
101
Kristina Černá
Vedoucí týmu
102
102