Starší dorostenky

O týmu

Cílem týmu je bojovat o celkové vítězství v 1. lize starších dorostenek a účast v československém poháru, kterého se účastní nejlepší 2 týmu z Česka a Slovenska.

Hráčky

Markéta Růžková
Brankářka
1
1
Daniela Hamalová
Křídlo
4
4
Adéla Brabcová
Spojka
Za to, že hraji házenou, jsem vděčná své mamce, která mě k ní přivedla a stala se i mou trenérkou. Házenou hraji 8 let, úplné začátky jsem prožila v Jindřichově Hradci, poté jsem přestoupila do Žirovnice, kde jsem hrála 5 let a posledním rokem hostovala v Třeboni. S příchodem střední školy jsem dostala nabídku do Mostu, které si moc vážím a té jsem také využila. Házenou mám opravdu moc ráda, je to sport, který mě naplňuje, je v něm spousta emocí a neuvěřitelných zážitků, z pouhého koníčku se za krátký čas stala srdeční záležitost.
6
6
Markéta Mrvišová
Pivot
7
7
Adéla Protivová
Spojka
8
8
Marcela Skácelová
Křídlo
10
10
Kamila Skácelová
Spojka
13
13
Karolína Mocková
Pravé křídlo
Ve druhé třídě jsem chodila na sportovní hry, kde jsem dostala přihlášku na házenou od pana trenéra Hanuse. V té době jsem chodila do tanečního kroužku a současně jsem tedy začala hrát házenou. Tancovat jsem přestala, protože k házené jsem měla blíž. Hrál ji už můj děda, mamka a v té době i bratr. Jsem ráda, že jsem tak udělala. Na házené mám spoustu kamarádek a s nimi také skvělé zážitky.
15
15
Valentina Schüllerová
Spojka
24
24
Eliška Řádová
Spojka
Házenou hraju už 8 let. Dostala jsem se k ní přes míčové hry ve školce. Jsem neskutečně ráda, že jsem začala hrát zrovna házenou, protože mi dala tolik herních zkušeností, ale hlavně mi pomohla najít nové kamarádky, se kterýma prožívám nezapomenutelné úspěchy a zážitky.
25
25
Adéla Martinková
Spojka
30
30
Sofie Behenská
Levé křídlo
71
71
Sára Hojerová
Pravé křídlo
81
81
Aneta Křepelová
Levé křídlo
96
96
Anna Bechyňská
Spojka
Házenou hraji už 8 let. Dostala jsem se k ní v první třídě na 7. základní škole, kde jsme chodili hrát házenou pro zábavu do haly. Začalo mě to dost bavit, tak jsem začala hrát házenou jako koníček. Jsem ráda, že jsem začala hrát házenou, protože jsem se díky tomu nejen seznámila se všemi kamarádkami, ale také jsem s nimi prožila všechny naše úspěchy.
99
99
Pavel Farář
Trenér
100
100
Kateřina Pavlíková
Vedoucí týmu
102
102