Černým andělům vůbec nevyšel zápas v Dunajské Stredě

Černí andělé si na své konto připsali první porážku v letošní sezoně, Dunajská Streda je na své palubovce porazila 40:28 (20:10).

První venkovní utkání pozimní části MOL ligové sezony se mosteckým hráčkám vůbec nevydařilo. „Tentokrát šlo o velmi nepovedené utkání, soupeř nás přehrával prakticky ve všech činnostech. Nedařilo se nám v obraně, protivník byl lepší v důrazu ve hře jedna na jednu, byl silnější, rychlejší, propadali jsme v osobních soubojích. Náš výkon ve druhé půli se oproti prvnímu poločasu o něco zlepšil, ale dlužno dodat, že soupeř protočil lavičku a celou dobu si hlídal pohodlný náskok,“ komentoval výsledek asistent trenéra mosteckých házenkářek Jiří Tancoš.

 

Důležité je, abychom si dnešní zápas důkladně vyhodnotili, protože některé drobnosti už se nám ukázaly v předešlých utkáních, teď se bohužel všechna negativa sešla v jednom zápase. Doufám, že v dalším těžkém utkání, kterých nás čeká ještě řada, už se s tím vypořádáme lépe,“ doplnil Jiří Tancoš.

 

V příštím týdnu je reprezentační přestávka, následně ve středu 2. října přivítají Černí andělé na domácí palubovce pražskou Slavii, která zůstává jediným neporaženým českým týmem v nejvyšší domácí soutěži. O víkendu 5. a 6. října čeká mostecké házenkářky domácí dvojzápas třetího kvalifikačního kola Evropské ligy proti turecké Ankaře.

Jan Pimper