Ve druhém kole MOL ligy hostí Černí andělé doma Hodonín

Černí andělé po úspěšném vstupu do nové sezony opět po týdnu vyběhnou na domácí palubovku. Ve druhém kole MOL ligy přivítají netradičně v neděli 15. září tým Hodonína.

 

Mostecký tým vstoupil do další MOL ligové sezony domácím vítězstvím nad Olomoucí, hned od počátku týdne se ale začal intenzivně připravovat na další utkání. „Do našich tréninků se snažíme stále přidávat nové prvky, abychom neustále rozvíjeli náš herní styl,“ připomněl trenér mosteckých házenkářek Joao Florencio. „A také chci, aby v zápase dostaly příležitost i další, především mladé hráčky, kterým se v přípravě daří,“ doplnil trenér.

 

Ostrý start do nové sezony už za sebou mají i ostatní mostecké týmy, ať už prvoligové družstvo žen, tak mladší i starší dorostenky. Všechny odehrály své úvodní ligové zápasy na palubovkách soupeře, na cesty se vydají i o nadcházejícím víkendu. Prvoligový tým žen po vítězství nad Jindřichovým Hradcem v prvním kole (36:33) tentokrát v neděli vyráží do Bohumína. Proti stejnému soupeři se postaví také prvoligové starší dorostenky, které v prvním kole zdolaly soupeřky z Jindřichova Hradce 35:28. Na západ Čech cestují oba týmy mladších dorostenek, jejich soupeřkami budou hráčky HK VŠ Plzeň. Zatímco prvoligový tým mladších dorostenek o uplynulém víkendu získal body za výhru v Jindřichově Hadci (37:21), druholigový tým mladších dorostenek v prvním kole své soutěže neuspěl v Českých Budějovicích (25:31).

 

V mostecké sportovní hale se tedy tentokrát představí pouze MOL ligový tým žen. Zápas slibuje zajímavou podívanou, Černí andělé jsou jednoznačným favoritem, Hodonín ale v prvním kole MOL ligy uhrál remízu s Plzní a bude chtít na svůj výkon navázat. Diváci se tak mohou těšit na atraktivní házenou.

Zápas DHK Baník Most proti HK Hodonín se hraje v mostecké sportovní hale v neděli 15. září od 17:00 hodin. Tak přijďte fandit Černým andělům!  

Jan Pimper