Organizační pokyny před finálovým zápasem

 

ORGANIZAČNÍ POKYNY PŘED SOBOTNÍM FINÁLOVÝM ZÁPASEM PROTI KYNŽVARTU:

 

 

 

1. Otevření sportovní haly - Sportovní hala bude otevřena fanouškům od 15:45 hod. Přijďte do sportovní haly s dostatečným předstihem. Vstupenky se budou na místě prodávat od 16:00 hod.

 

2. Příjezd ke sportovní hale - Doporučujeme fanouškům, aby k dopravě do sportovní haly využili MHD. V případě osobních automobilů je možné parkovat pouze na vyhrazených místech - parkoviště před halou, v ul. Bělehradská a v ul. U Stadionu. 

 

3. Vstup do sportovní haly - V případě zvýhodněných vstupenek (mládež do 17,99 let, senior a ZTP/P) prosím fanoušky, před vstupem do sportovní haly o předložení průkazu opravňující zlevněnou vstupenku.

 

4. Před zápasem - Sledujte zápas z místa, které máte napsané na své vstupence. Nezdržujte se na schodech a neblokujte přístup na tribunu.

 

5. Pořiďte si merch Baníku Most - Černá a oranžová, to jsou barvy Černých andělů. Slaďte se na zápas jednotně. Fanshop, který najdete ve foyer sportovní haly bude otevřen již od začátku otevření sportovní haly až po konec zápasu. 

 

6. Poločasová přestávka - Mezi poločasy proběhne předávání medailí mladším dorostenkám, které se v 1. lize mladších dorostenek umístily na stříbrné pozici.

 

7. Zákaz vstupu na hrací plochu - Po závěrečném hvizdu rozhodčích prosíme diváky, aby nevstupovali na hrací plochu sportovní haly! 

 

 

Prosíme fanoušky, aby dbali pokynů pořadatelů a respektovali návštěvní řád sportovní haly, děkujeme! 
 

Tomáš Svoboda