Černí andělé v sobotu zabojují o postup do finále o českého mistra

Už v sobotu 4. května se rozhodne, zda Černí andělé budou bojovat o další český titul. Mostecká sportovní hala bude dějištěm druhého semifinálového souboje mezi házenkářkami Mostu a Písku. Nakročeno do finále mají lépe Černí andělé, kteří úvodní souboj na jihu Čech zvládli úspěšně a zvítězili 28:25.

 

Přípravy na sobotní duel jsou už od počátku týdne v plném proudu, oproti minulému týdnu ale trenér nezařadil do tréninků žádné speciální prvky. „Příprava probíhá standardně, jedeme podle stejného modelu jako v uplynulém týdnu. V úterý jsme měli video, ukazovali jsme si hlavně obranné věci, ve čtvrtek nás čeká druhá část videa, kde se pro změnu zaměříme na útočnou část a hlavně věci, které musíme změnit. Jinak ale máme stejný model tréninku, jako minulý týden. Vlastně jedinou výraznou změnou je, že jsem přehodil středeční podvečerní trénink na dopoledne,“ naznačil trenér Černých andělů Vladimír Šuma.

 

Tým je po zdravotní stránce v pořádku, připravuje se v kompletním složení, panuje i poměrně dobrá nálada. „Myslím, že tým je celkem v pohodě, pro psychiku je samozřejmě dobré, že jsme v prvním semifinále dokázali uspět, ale nesmíme polevit. Jsme teprve v polovině, zbývá nám zvládnout sobotní utkání a my bychom chtěli zopakovat bojovný výkon z minulého týdne,“ doplnil trenér.

 

Černí andělé věří, že jim k cestě za dalším mistrovským titulem pomůže i skvělé mostecké publikum. Utkání mezi DHK Baník Most a Sokolem Písek se hraje v sobotu 4. května od 18:00 hodin v mostecké sportovní hale. Vstupenky jsou již v předprodeji, tak přijďte fandit Černým andělům!

Jan Pimper