Černí andělé hostí v sobotu doma Plzeň

V sobotu 10. února se po týdnu opět představí Černí andělé před domácím publikem. V mostecké sportovní hale budou hostit tým DHC Plzeň. Z posledního měření sil v říjnu si mostecký tým ze západu Čech přivezl vítězství 36:28.

 

Čeká nás herně naprosto diametrálně odlišný soupeř, než byla o uplynulém víkendu Olomouc. Hra Plzně je založená na důrazu spojek, které dokážou vystřelit i z deseti metrů, disponují velmi tvrdou obranou vysokých hráček. Aktuálně mají za sebou velmi kvalitní utkání proti Dunajské Stredě, když na domácí palubovce do 55. minuty drželi vyrovnaný stav. Čeká nás tedy velmi těžký soupeř, navíc máme co napravovat z posledního utkání. Musíme se znovu zaměřit na eliminaci technických chyb a myslím, že hráčky jsou si toho velmi dobře vědomy a naše příprava podle toho také vypadá. Mám pro hráčky připravený sestřih akcí, které se nám v minulém zápase povedly, ale také naopak vůbec nevyšly, tím bychom sobotní zápas uzavřeli a od poloviny týdne už se naplno soustředíme na aktuálního soupeře,“ naznačil trenér mosteckých házenkářek Vladimír Šuma.

 

Pokud se během týdne nevyskytnou žádné neočekávané zdravotní potíže, měli by Černíí andělé nastoupit v prakticky totožné sestavě jako před týdnem proti Olomouci. Některé z hráček budou navíc připraveny vypomoci prvoligovému družstvu žen, které v neděli nastoupí k zápasu ve Vršovicích.

 

Utkání DHK Baník Most proti DHC Plzeň se hraje v sobotu 10. února od 18:00 hodin v mostecké sportovní hale, vstupenky jsou k dispozici v předprodeji už od počátku týdne. Tak přijďte fandit Černým andělům!  

Jan Pimper