Kvalifikaci Evropské ligy odehrají Černí andělé v Mostě

Kvalifikační utkání Evropské ligy, ve kterém proti sobě v sobotu 16. října nastoupí mostečtí Černí andělé a rumunská Magura Cisnadie, se bude hrát v mostecké sportovní hale.

 

Evropská házenkářská federace umožnila hrát kvalifikační zápasy Evropské ligy v naší domácí sportovní hale i s ohledem na stále přetrvávající protipandemická opatření a my jsme toto rozhodnutí celkem uvítali. Naším cílem tedy bude na tuto událost naplnit domácí sportovní halu,“ komentoval rozhodnutí Rudolf Jung, manažer DHK Baník Most.  

 

Vstupenky na pohárové utkání budou k dostání od soboty 25. září, takže fanoušci, kteří si budou chtít zakoupit vstupenky fyzicky, tak budou moci učinit už během sobotního domácího utkání Černých andělů proti Zlínu. Prodej ale bude probíhat i standardně přes e-shop. Diváci, kteří si pro letošní sezonu zakoupili permanentku na zápasy Černých andělů, budou mít vstup na pohárové utkání zdarma, jako poděkování za věrnost klubu. Všichni ostatní zaplatí za vstupenku 190 korun, snížené vstupné bude činit 100 korun. Vstupenka do nově vybudované komerční VIP zóny bude stát 490 korun, pro diváky tu bude připraveno například speciální pohoštění.

 

Soupeři se ve druhém kvalifikačním kole Evropské ligy utkají dvakrát, poprvé se mostecké házenkářky střetnou s rumunskou Magurou Cisnadie v sobotu 16. října na domácí palubovce, odveta bude následovat o týden později v Rumunsku. Vítěz druhého kvalifikačního kola Evropské ligy se ve třetím kole kvalifikace utká s maďarským Debrecenem.

Jan Pimper