Černí andělé o víkendu vyrážejí na palubovku Dunajské Stredy

V tomto týdnu se Černí andělé chystají na další velmi těžký zápas. Po domácím neúspěchu proti Michalovcům je tentokrát v dalším kole MOL ligy čeká na Slovensku utkání proti Dunajské Stredě.

 

Je to další velmi kvalitní soupeř a myslím, že je dobře, že nás po Michalovcích čeká hned další náročný protivník. Dva těžké zápasy za sebou jsou zároveň i dobrá průprava na Evropskou ligu, právě v těchto střetnutích se nejvíc ukáže, na čem musíme zapracovat a co zlepšit. Hodně pracujeme s videem, a to jak ze zápasů, tak z tréninků, abychom se dokázali ze svých chyb poučit a svou hru vylepšit,“ vysvětlil trenér mosteckých házenkářek Adrian Struzik.

 

V uplynulé sezoně se týmu Dunajské Stredy povedlo překvapit Černé anděly a vzít jim body na domácí půdě, z Mostu si vezl vítězství 34:29. Naopak mosteckým házenkářkám se povedla odveta na Slovensku, kde vyhrály 24:20. Za minulou sezonu už se ale dnes nikdo neohlíží.

 

V týmu teď panuje taková zdravá naštvanost, protože hráčky cítí, že zápas s Michalovcemi jsme mohli vyhrát a chtěly by si spravit chuť v zápase s Dunajskou Stredou. Domácí zápas nám nevyšel, ale nikoli proto, že bychom byli výrazně horší než soupeř. Měli jsme jeden slabý úsek ve hře, kdy jsme udělali několik chyb, neproměnili šance, soupeř toho využil a my už nedokázali výsledek otočit. Pro mě jako pro trenéra je ale důležité, že jsme si dokázali vytvářet příležitosti. To bych chtěl vidět i v Dunajské Stredě. O soupeři toho tentokrát už víme podstatně víc, budeme na něj dobře připraveni, trénujeme velmi intenzivně a chceme znovu předvádět naší rychlou, pohlednou házenou,“ uzavřel trenér.

Jan Pimper