Propojení herního světa s házenkářským klubem? Novinka v Mostě, kterou nesmíte prošvihnout

DHK Baník Most se rozhodl rozšířit program zápasů do moderního života dnešní generace. Klub totiž získal výjimečnou spolupráci s gamingovým šampionem Štefanem Šragou, který dokázal jako druhý v republice spojit prvoligový fotbalový klub s esportovou organizací Nessus Gaming (TOP 3). 

Na domácích zápasech Černých andělů ho můžete potkat v herním koutku s novým a stále nedostupným PlayStation 5, kde vám rád ukáže novinky a pobaví se s vámi o aktuálním dění ve světě esportu. Dále na fanoušky chystá zajímavé giveaway akce.

Štefan se v gamingu pohybuje již přes 8 let a pravidelně navštěvuje herní veletrhy po celém světě, např. E3 v Los Angeles nebo Gamescom v Kolíně nad Rýnem. Aktuálně pracuje pro Originalky.cz, kde se stará o marketing, PR a sociální média a stojí za ním řada zajímavých sponzorů jako je např. Instinkt na jehož výrobky se můžete těšit jako odměny v soutěžích, které na vás čekají. Říká o sobě, že je tak trochu workoholik, který miluje nové technologie, inovace. Neustále se rozvíjí a do budoucna plánuje další velké věci. 

Prostě na zápasech Černých andělů nesmíte chybět - vyzkoušejte si PS5 a zasoutěžte si o zajímavé ceny!

Vstupenky na zápasy kupujte online zde.

Těšíme se na vás. :-) 

 

 

Barbora Krimová