Černí andělé už ve středu hostí Porubu

Týden doslova našlapaný házenou pokračuje pro mostecké házenkářky už ve středu 7. dubna, kdy je na domácí palubovce čeká zápas s Porubou. V nohách sice ještě budou mít těžké nedělní utkání proti Michalovcům, které se jim podařilo vyhrát 28:23, na žádnou dlouhou regeneraci ale nebude čas.

 

„Nečeká nás, myslím, nějak náročná regenerace, samozřejmě pro hráčky, které byly v nedělním utkání víc exponované, to bude náročnější. Také proto chceme v nadcházejícím zápase, podle toho, jak se bude situace vyvíjet, snažit zapojovat i další hráčky z lavičky,“ naznačil trenér mosteckého týmu Jiří Tancoš. „Po volném pondělku v úterý potrénujeme a ve středu jdeme znovu do akce. Není to příliš mnoho času na přípravu, ale protože jsme si v neděli zahráli, mělo by to být dostatečné.  Pokud podáme tak koncentrovaný a bojovný výkon jako v neděli proti Michalovcům, mohlo by to dobře dopadnout,“ doplnil trenér.  

 

Černé anděly přitom ve středu nečeká snadný soupeř, na domácí palubovce se postaví týmu Poruby. „Vůbec nás nečeká snadný soupeř, ale myslím, že po nedělním výkonu se máme od čeho odrazit. Do zápasu s Michalovcemi jsme šli, aniž bychom přesně věděli, jak na tom po dlouhé pauze budeme. A výsledek je pro nás dobrá výchozí pozice do středečního utkání. Teď už nám zbývá jen podat ve středu dobrý výkon a pokud možno ho ještě vylepšit v sobotu,“ naznačil trenér i to, že další střetnutí čeká mostecké hráčky už v sobotu 10. dubna.

 

Zápas mezi DHK Baník Most a DHC Sokol Poruba se hraje ve středu 7. dubna v mostecké sportovní hale už od 17:00 hodin. Utkání se hraje bez diváků, přenos by měl být k dispozici na webu TVCOM.  

Jan Pimper