Černí andělé nadělovali sestřičkám v mostecké nemocnici

Černí andělé se snaží rozdávat radost nejen sportovním fanouškům, ale také pomáhat svému okolí. Také proto v tomto týdnu Kristina Černá předala sestřičkám v mostecké nemocnici na oddělení Covid 3 dárky od DHK Baník Most.

Už před časem jsme kontaktovali mosteckou nemocnici s nabídkou, zda bychom jejím pracovníkům nemohli nějak pomoci. Dostali jsme kontakt na oddělení Covid 3 a společně jsme doladili konkrétní podobu našeho daru,“ vysvětlila Kristina Černá, PR manažerka DHK Baník Most, která v tomto týdnu dárky sestřičkám v mostecké nemocnici předala. Byly mezi nimi mimo jiné také patnáctery nástěnné hodiny, které si sestřičky samy vybraly, protože i tak zdánlivě jednoduchá věc pomůže jim i pacientům orientovat se v čase, když společně tráví celé dny na uzavřeném oddělení.

Předání proběhlo ve velmi komorním duchu, ale vyřídila jsem sestřičkám pozdravy a poděkování od hráček, protože v klubu si moc dobře uvědomujeme, jak důležitou práci zdravotníci v současnosti dělají,“ doplnila Kristina Černá.

DHK Baník Most by touto cestou rád poděkoval zdravotníkům a všem, kteří v této nelehké době pomáhají ve svém okolí. Zároveň také všem partnerům a fanouškům, kteří i v těžkých časech podporují a fandí házené. Do nadcházejícího roku přejeme všem hodně zdraví a síly, abychom se zase brzy mohli společně sejít ve sportovní hale. Děkujeme!

Jan Pimper