Černí andělé už v úterý nastoupí v Porubě

Mostečtí Černí andělé ani nestihli pořádně vstřebat víkendové vítězství v Písku  a už mířili na trénink, protože hned v úterý 22. prosince je čeká další ligové střetnutí, tentokrát na palubovce Poruby.

 

V týmu se od víkendu nic zásadního neudálo, ostatně ani příliš nemohlo, snad jen s tím rozdílem oproti normálu, že jsme trénovali v neděli a dáme si trénink i v pondělí. Do Poruby odjíždíme s vědomím, že jde o jedno z nejdůležitějších utkání za poslední dobu. Jinak se ale jako soupeři známe velmi dobře, hrajeme spolu pravidelně a není toho moc, čím bychom se mohli vzájemně překvapit. Už jsem to zmiňoval po zápase proti Písku, v těchto utkáních jde především o to, kdo bude koncentrovanější a bude mít větší vůli po vítězství,“ uvedl trenér mosteckých házenkářek Jiří Tancoš.

 

Změnou není ani to, že tým se na cestu do Ostravy vydá už v ranních hodinách. „Vyrážíme jako vždycky už ráno, jen tentokrát se cestou nebudeme moci někde zastavit na oběd, jak bývalo zvykem. Ale to není nijak zásadní překážka, možná se nám díky tomu, že budeme obědvat během jízdy, podaří ušetřit nějaký čas na cestě. Jinak ale pojedeme v prakticky kompletní sestavě a cíl máme také pořád stejný, zvítězit a tentokrát také odehrát lepší zápas, než v Písku,“ doplnil trenér.

 

Utkání Sokola Poruba s Černými anděly začíná v úterý 22. prosince v 17:00 hodin a také tentokrát by měl být přímý přenos k vidění na webu TVCOM.  

Jan Pimper