Černí andělé přišli o víkendový zápas, volno ale nemají

Víkendový zápas proti Dunajské Stredě byl sice odložen, Černí andělé ale v tréninkovém tempu nepolevují, spíše naopak. Po pauze, která byla způsobena nejen koronavirem, ale také reprezentační přestávkou, se mostecké hráčky opět vracejí k tomu, čemu se věnovaly od ostrého začátku sezony.

„Vracíme se k našim vlastně normálním činnostem, pilujeme obranné i útočné systémy, chceme navázat na to, co jsme už začali a ještě to vylepšit. Potřebujeme si to všechno zautomatizovat a oživit, což je samozřejmě nejlepší si vyzkoušet v utkání, proto jsme ve středu vyrazili na přátelské utkání do Břví, aby si hráčky všechno vyzkoušely i přímo v zápase a nikoli jen na tréninku prosit sobě navzájem,“ vysvětlil trenér Černých andělů Jiří Tancoš.

Ani koncem týdne, přestože mají volno, tréninková zátěž Černých andělů nepoleví. „Tentokrát to máme trochu odlišné, protože ve čtvrtek je sice po zápase volno, ale pak už zase trénujeme. Už na začátku týdne jsme měli jasno v tom, že pokud bude náš sobotní zápas s Dunajskou Stredou odložen, budeme dvoufázově trénovat i během víkendu. Měla by to pro nás být taková příprava před utkáním v Porubě, ovšem v tuto chvíli je velmi obtížné se koncentrovat a připravovat na konkrétního soupeře, protože nikdo příliš nedokáže odhadnout, s kým a zda se vůbec bude hrát. Budeme tedy dál pokračovat v činnostech, na kterých pracujeme od začátku týdne,“ doplnil trenér.

Jan Pimper